La Ricolla

Italien · Ligurien

Daniele Parms historie som vinproducent begynder i 1987, da han begynder at arbejde i sin fars virksomhed. Han fascineres straks af landet og vinverdenen, så han begynder at erhverve jord for at plante områdets dyrkede planter og gradvist frigøre sig fra forpligtelsen i familiens destilleri.

Således begyndte han at producere vin med sine egne druer i 2004 og frem for alt med planter, der blev plantet på historiske områder.

Daniele Parmas gård "La Ricolla" praler med territorier i Tolceto - hvor han får en rødvin fra Ciliegiolo og Sangiovese - og to pragtfulde parceller nær Basilica dei Fieschi i San Salvatore di Cogorno arrangeret i en vifte, hvor Vermentino dominerer, en i Verici (kongerige af Bianchetta) og en anden parcell mod Vignolo (i kommunen Mezzanego), som Daniele bruger til at udføre eksperimenter.

Hans ord viser kærligheden til hans land og dets oprindelse; af denne grund begyndte han at satse på en drøm og at tolke vinen og terroiren i overensstemmelse med traditioner. Han mener, at det er meget vigtigt at "arbejde hårdt i vingården", at bringe sunde druer til kælderen og at undgå kunstige standardiseringer, der skjuler træk og personlighed fra hver årgang.

Daniele konverterede virksomheden til økologi og bruger kun det tilladte kobber og svovl og opretholder en økologisk bevidsthed i kælderen, hvilket tillader ham at producere ægte og levende vine.

Read More

    2 produkter
      NO ADDED SO2
    2021, Toseo
    La Ricolla
    275,00 kr
      NO ADDED SO2
    2022, Kingtanino Rosso
    La Ricolla
    195,00 kr
    Senest set