Paul Carricaburu

Frankrig · South West· Irouléguy

Som professor på landbrugsskolen har Paul altid været overbevist om, at at den bedste både at lave vine på er, hvis man behandler både vinstokke og den omkringliggende natur med størst mulige respekt. Han frigav sin første årgang i 2018.

Paul har arbejdet i mange dele af verden for forskellige NGO'er - og ikke kun i forbindelse med vin.

Paul ejer få parceller i Irouléguy-appellationen. De er alle mindre end en hektar ("Mahastittipia", 30 ares til 1200 træer, "Sorhueta", her 60 ares til 3000 træer, eller også "Uhaldia" og "Itharaco", med 1600 og 1500 træer). Alt dette bidrager til styrken og karakteren af vinene og ender med en blanding af 70% petit manseng (50% på grès, 50% på kridt), 20% petit courbu på kridt og 10% gros manseng på ophite de Keuper.

Read More

    1 produkt
      2019, Espilako Xuria
      Paul Carricaburu
      225,00 kr
      Senest set