25.9.25 · Carbonic Carnival
Elsker du Beaujolais og lette, saftige rødvine? Så kom og vær med til denne hel-druers festforestilling!
Vi dykker ned i alle hemmelighederne bag carbonic maceration – den særlige gæringsmetode, som har gjort Beaujolais-området i Frankrig verdenskendt – mens vi serverer lækre rødvine lavet netop på denne måde.
Du får mulighed for at smage nye, lette rødvine fra unge østrigske Blaufränkisch-producenter, som netop er kommet i vores portefølje, sammen med livlig siciliansk Frappato og en let vin fra Languedoc, der er helt perfekt at nyde i solen.
Det bliver en hel klase sjov…
Smagningen starter mellem rivel. 17:00 og 17:30, varer ca. 1,5 time og koster 300,- pr. person.
Vi holder det uformelt, men stadig informativt – og der er god tid til alle dine spørgsmål. Vi serverer for hver gruppe individuelt, så stress ikke hvis du kommer lidt for sent – det er kun dine venner, der venter på dig ;).
Lyder det som noget for dig og din vinven(ner)? Så book en billet på info@vintrovin.dk eller ring til os på +45 48 48 80 11.
De bedste hilsner fra VINTRO-teamet
Simon, Catherine & Marius